GLOBALSTAR HİSSE SENETLERİ NEW YORK BORSASINDA İŞLEM GÖRMEYE BAŞLADI

Covington, LA, 20 Nisan 2014 - Mobil uydu haberleşme sektörünün lideri Globalstar’ın hisse senetleri 21 Nisan 2014 tarihinde New York (NY) Borsasında işlem görmeye başladı. Şirket NY Borsasında GSAT adı altında listelenecek ve eş zamanlı olarak OTCQB’den hisseleri işlem görecek.

Globalstar CEO’su Jay Monroe, Globalstar’ın hisselerinin NY Borsasında işlem görmesini Globalstar için dönüm noktası olarak nitelendirerek, “NY Borsasında işlem görmek aynı zamanda Globalstarın dirilişini temsil eden önemli bir dönüm noktası ve geçtiğimiz 12 yıl boyunca elde edilen başarıların göstergesidir. NY Borsasında işlem görmek yıllarca bizimle beraber kalmış hissedarlarımızın menfaatine şirketin ticari likitidesinin yanısıra bilinirliğininde artmasını sağlayacaktır. Yapılacak işimizin bittiğini veya dinlenmeyi planladığımızı düşünmeyin. Açık yüreklilikle daha yeni başladığımızı ve dirilişimizin devam edeceğini söyleyebilirim” dedi.

21 Nisan’da Jay Monroe’nin Borsanın açılış gongunu çalmasından sonra NY Borsası Başkan Vekili Scott Cutler, “Globalstara aramıza hoşgeldin diyor, şirket ve hissedarları ile güçlü bir işbirliğimiz olmasını diliyorum. Globalstar NY Borsasının güvenilir platformunda bulunan diğer yüksek teknolji firmalarının arasına katılmıştır” dedi.